Alvin Ailey American Dance Theater
Περιγραφή

ALVIN AILEY AMERICAN DANCE THEATER
ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ 11-15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Το Μπαλέτο που έχει σημαδέψει τον παγκόσμιο χορό γιορτάζει τα 60 χρόνια του με αφετηρία την Αθήνα

Η αρίθμηση των θέσεων ξεκινάει απο την σειρά 7

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ  211 800 5141 

Ισχύουν Ειδικές τιμές για Ομαδικά Εισιτήρια 

Δύο διαφορετικά προγράμματα σε μουσική των θρύλων της τζαζ Ella Fitzgerald, John Coltrane, Nina Simone, Dizzy Gillespie και Duke Ellington

Από τις 11 έως τις 15 Σεπτεμβρίου το Alvin Ailey American Dance Theater, αναγνωρισμένο από το αμερικανικό Κογκρέσο ως «ζωτικής σημασίας πολιτιστικός πρεσβευτής των Η.Π.Α. σε όλο τον κόσμο», έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη, για να παρουσιάσει για όλους τους λάτρεις του χορού μερικά από τα αριστουργήματα του ρεπερτορίου του, συμπεριλαμβανομένων της παγκόσμιας πρεμιέρας "Members Do not Get Weary" και τη μοναδική χορογραφία του ίδιου του Alvin Ailey "Revelations", το πιο δημοφιλές έργο στην ιστορία του σύγχρονου χορού.

Μετά από 21 σταθμούς στα μεγαλύτερα θέατρα της Αμερικής, ο καλλιτεχνικός διευθυντής Robert Battle οδηγεί το Alvin Ailey American Dance Theater σε μια διεθνή περιοδεία για την 60ή επέτειο από την ίδρυση του συγκροτήματος, με αφετηρία την Ελλάδα. Το κοινό της Αθήνας θα ζήσει από κοντά την απαράμιλλη τέχνη των 32 κορυφαίων χορευτών του Alvin Ailey American Dance Theater, σε ένα ρεπερτόριο που συνδυάζει αρμονικά το σύγχρονο χορό και την τζαζ - δύο τεχνών που γεννήθηκαν στην Αμερική.

Το Alvin Ailey American Dance Theater, ξεκίνησε από μια θρυλική παράσταση τον Μάρτιο του 1958 στη Νέα Υόρκη, που άλλαξε για πάντα την αντίληψη του αμερικανικού χορού. Ιδρύθηκε από τον Alvin Ailey, πρόσφατο αποδέκτη του Προεδρικού Μεταλλίου Ελευθερίας - την ανώτατη πολιτική διάκριση του Αμερικάνικού έθνους. Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Alvin Ailey American Dance Theater, από την 1η Ιουλίου 2011, είναι ο Robert Battle που επιλέχθηκε προσωπικά για την διαδοχή της από την Καλλιτεχνική Διευθύντρια των Ailey από το 1989, Judith Jamison.

Το Alvin Ailey American Dance Theater έχει παρουσιάσει τα έργα του μπροστά σε περισσότερους από 25 εκατομμύρια θεατές στα μεγαλύτερα θέατρα του πλανήτη, εμπνέοντας και ενώνοντας ανθρώπους κάθε γένους και ηλικίας. Έχει παρουσιαστεί σε 71 χώρες και 6 ηπείρους, προωθώντας τη μοναδικότητα της αφρο-αμερικανικής πολιτιστικής εμπειρίας και τη διατήρηση της παράδοσης του σύγχρονου χορού στην Αμερική. Θεωρείται σήμερα το μεγαλύτερο συγκρότημα χορού της Νέας Υόρκης.

Στο Μέγαρο Μουσικής θα παρουσιαστούν 2 προγράμματα. Το Α’ Πρόγραμμα περιλαμβάνει το “The Winter in Lisbon” του Billy Wilson, ένα ρυθμικό και πολύχρωμο εορτασμό του μεγάλου Dizzy Gillespie, το "Members Do not Get Weary" - παγκόσμια πρεμιέρα της χορογραφίας του Jamar Roberts, χορευτή του συγκροτήματος από το 2002 - σε μουσική του θρυλικού σαξοφωνίστα και συνθέτη John Coltrane, 50 χρόνια μετά το θάνατό του, το ντουέτο “Ella” του Robert Battle σε μουσική της Ella Fitzgerald. Στο Β’ Πρόγραμμα θα απολαύσουμε τη δημιουργία του Alvin Ailey “Night's Creature” (1975), ένα εκθαμβωτικό μπαλέτο σε μουσική του θρύλου της τζαζ Duke Ellington, το συγκλονιστικό σόλο του Robert Battle “In / Side”, που αναδεικνύει τη μουσική της Nina Simone και το πνευματικά φορτισμένο “Four Corners” του αγαπημένου χορογράφου Ronald K. Brown. Και τα δύο προγράμματα κλείνουν με το "Revelations" του Alvin Ailey, μια χορογραφία-σταθμό του σύγχρονου χορού και της Αφροαμερικανικής κληρονομιάς.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.alvinailey.org

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Α’:

ΤΡΙΤΗ 11/9 ΩΡΑ 21:00 | ΤΕΤΑΡΤΗ 12/9 ΩΡΑ 21:00 | ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/9 ΩΡΑ 21:00 | ΣΑΒΒΑΤΟ 15/9 ΩΡΑ 21:00
The Winter in Lisbon
Members Don’t Get Weary
Ella
Revelations

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Β’:

ΤΕΤΑΡΤΗ 12/9 ΩΡΑ 16:30 | ΠΕΜΠΤΗ 13/9 ΩΡΑ 21:00 | ΣΑΒΒΑΤΟ 15/9 ΩΡΑ 16:30
Night Creature
In/Side
Four Corners
Revelations

 

 

ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Α’

The Winter in Lisbon (1992)
Χορογραφία: Billy Wilson
Μουσική: Dizzy Gillespie

To “Winter in Lisbon” (Χειμώνας στη Λισαβόνα) είναι ένα γοητευτικό, αισθησιακό μπαλέτο που γιορτάζει τις τέσσερις δεκαετίες της λαμπρής μουσικής του Dizzy Gillespie. Η χορογραφία του Billy Wilson, αποτίει φόρο τιμής στον θρυλικό μουσικό της τζαζ, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα στην οποία οι χορευτές προκαλούν, πειράζουν και φλερτάρουν πάνω σε ένα φόντο ρυθμού και χρώματος. Το παιχνιδιάρικο μπαλέτο του Wilson σχεδιάστηκε για τον εορτασμό των γενεθλίων του Gillespie, όταν η Καλλιτεχνική Διευθύντρια Emerita Judith Jamison κλήθηκε να δημιουργήσει ένα έργο για τη μουσική του. Σίγουρος για την ικανότητα του ο Wilson, συνδυάζει το μπαλέτο και τη σύγχρονη χορογραφία με τη ζωντανή μουσική του Gillespie. «Είναι μια γιορτή της ζωής», εξηγεί ο Masazumi Chaya, πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του μπαλέτου, ο οποίος επανέφερε τη χορογραφία στο ρεπερτόριο του Alvin Ailey American Dance Theater. «Είναι διασκεδαστικό, είναι γεμάτο ενέργεια, είναι για τη ζωή που πάντα συνεχίζεται».

Members Don’t Get Weary (Παγκόσμια Πρεμιέρα)
Χορογραφία: Jamar Roberts
Μουσική: John Coltrane

Ο μεγάλος χορευτής του Ailey και πρόσφατος νικητής του βραβείου "Bessie" Jamar Roberts, κάνει το χορογραφικό του ντεμπούτο στο Μπαλέτο με ένα έργο εμπνευσμένο από τα μπλουζ. Ο Roberts λέει: "Ως απάντηση στο σημερινό κοινωνικό τοπίο της Αμερικής, το “Members Don’t Get Weary” είναι μια αφηρημένη ματιά στην κατάθλιψη του καθενός". Με την υπόκρουση της μουσικής του θρυλικού σαξοφωνίστα και συνθέτη John Coltrane, 50 χρόνια μετά το θάνατό του, το "Members Do not Get Weary” στοχεύει να εμπνεύσει το κοινό, επιτρέποντάς του να ξεχάσει στιγμιαία την δική του “κατάθλιψη”.

Ella (2008)
Χορογραφία: Robert Battle
Μουσική: Ella Fitzgerald

Αυτός ο κωμικός χορός υψηλής ενέργειας, αρχικά δημιουργήθηκε ως σόλο, αλλά επαναπροσδιορίστηκε ως ντουέτο για τους εορτασμούς του “Night of Ailey and Jazz” το Δεκέμβριο του 2016 - εν όψει της εκατονταετηρίδας της θρυλικής τραγουδίστριας Ella Fitzgerald, τον Απρίλιο 2017. Χρησιμοποιώντας μια ζωντανή συναυλιακή ηχογράφηση της Fitzgerald με το τραγούδι “Airmail Special”, το εμβληματικό φωνητικό “πατινάζ” της Ella, παντρεύεται με υπερφυσικά γρήγορη και αστραφτερή αρθρωτή κίνηση, σε μια ακαταμάχητη περιπέτεια που αφήνει με κομμένη την ανάσα το κοινό (…και τους χορευτές).

Revelations (1960)
Χορογραφία: Alvin Ailey
Μουσική: Traditional Spirituals

Περισσότερο από ένα δημοφιλές χορευτικό έργο, το “Revelations” έχει γίνει ένας πολιτιστικός θησαυρός, αγαπημένος από γενιές θεατών. Το αριστούργημα με την υπογραφή του Alvin Ailey αντανακλά την πολιτιστική κληρονομιά των Αφρο-αμερικανών, την οποία ο Ailey θεωρούσε έναν από τους πλουσιότερους θησαυρούς της Αμερικής – «μερικές φορές θλιβερή, μερικές φορές χαρούμενη, αλλά πάντα αισιόδοξη». Χρησιμοποιώντας παραδοσιακή ατμοσφαιρική μουσική, το Έργο ερευνά το συναισθηματικό φάσμα της ανθρώπινης κατάστασης, από τη βαθύτερη θλίψη μέχρι την πιο ιερή χαρά. Το να βλέπεις το “Revelations” για πρώτη φορά ή για εκατοστή, είναι μια υπερβατική εμπειρία, με το κοινό να φωνάζει, να τραγουδάει και να χορεύει στα καθίσματα από τις πρώτες κιόλας νότες του φλογερού "I Been Buked" μέχρι το "Wade in the Water" και το θριαμβευτικό φινάλε με το “Rocka My Soul in the Bosom of Abraham”.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Β’

Night Creature (1975)
Χορογραφία: Alvin Ailey
Μουσική: Duke Ellington

Συνδυάζοντας τον σύγχρονο χορό, το κλασσικό μπαλέτο και την τζαζ, το “Night Creature” είναι ένας τέλειος συνδυασμός της επιβλητικής χορογραφίας του Alvin Ailey και της λαμπρής μουσικής του Duke Ellington. Ο Duke Ellington συνέθεσε τη μαγευτική “Σουίτα Για Ορχήστρα”, το 1955 και πρόσθεσε το δεύτερο και το τρίτο μέρος, το 1963. Είχε πει ότι «τα νυχτερινά πλάσματα, αντίθετα από τα αστέρια, δεν βγαίνουν τη νύχτα. Αναδύονται - όπως ο καθένας το καταλαβαίνει αυτό - πριν έρθει η νύχτα, όταν αυτός ή αυτή θα είναι το αστέρι». Αυτό το μεγάλο έργο για χορευτικό σύνολο είναι γεμάτο από τέτοια αστέρια - περιπλανώμενα, άλματα και νυχτερινές κουκουβάγιες. Το “Night Creature” είναι το αφιέρωμα του Alvin Ailey για την τζαζ του Duke Ellington και παραμένει ένα από τα πιο δημοφιλή έργα του.

In/Side (2008)
Χορογραφία: Robert Battle
Μουσική: Nina Simone

Τα ζωντανά συναισθήματα του “Wild is the Wind” της Nina Simone στο σόλο “In / Side” του Robert Battle. Το τολμηρό και ανεξέλεγκτο στυλ που έχει γίνει υπογραφή του, φανερώνεται σε αυτή τη σπλαχνική κραυγή της καθαρότητας. Το κομμάτι, το οποίο αρχικά του ανατέθηκε από το Dance New Amsterdam, δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της ετήσιας σειράς “In the Company of Men”, μια γιορτή του πνεύματος των ανδρών χορευτών στη Νέα Υόρκη, υπό το πρίσμα της επιδημίας του AIDS. Το μπαλέτο ενσωματώθηκε στο ρεπερτόριο του Alvin Ailey American Dance Theatre το 2009.

Four Corners (2013)
Χορογραφία: Ronald K. Brown
Μουσική: Carl Hancock Rux, Rahsaan Roland Kirk, and Yacoub

Το “Four Corners” φέρνει στη ζωή το όραμα των τεσσάρων αγγέλων που στέκονται στις τέσσερις γωνιές της γης, κρατώντας τους τέσσερις ανέμους. Αποτελώντας έμπνευση από τους στίχους του “Lamentations” του Rux, το “Four Corners” ερμηνεύουν έντεκα χορευτές, καθώς “ανεβαίνουν” για να αναζητήσουν μια ειρηνική ζωή στην «κορυφή του βουνού». Ένα ισχυρό και γεμάτο ελπίδα ταξίδι από τη θλίψη στην αφοσίωση και το θρίαμβο.

Revelations (1960)
Χορογραφία: Alvin Ailey
Μουσική: Traditional Spirituals
Για πληροφορίες βλέπε Πρόγραμμα Α’.

Για επιπλέον πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε το pressroom.alvinailey.org

Η Bank of America Merril Lynch είναι ο Χορηγός της Διεθνούς Περιοδείας του Alvin Ailey American Dance Theater

 

διαβάστε περισσότερα

Συντελεστές

ALVIN AILEY | Ιδρυτής

Ο Alvin Ailey γεννήθηκε στις 5 Ιανουαρίου 1931 στο Rogers του Τέξας. Οι πρώτες εμπειρίες της ζωής του στον αγροτικό αμερικανικό Νότο θα εμπνεύσουν αργότερα, μερικά από τα πιο αξιομνημόνευτα έργα του. Έκανε το ντεμπούτο του στο χορό, στο Λος Άντζελες, για τις παραστάσεις του Ballet Russe de Monte Carlo και της Katherine Dunham Dance Company. Η ακαδημαϊκή του κατάρτιση στον χορό, ξεκίνησε στα μαθήματα του Lester Horton μετά από σύσταση της φίλης του, Carmen de Lavallade. Ο Horton, ιδρυτής ενός από τα πρώτα πολυφυλετικά μπαλέτα στις Ηνωμένες Πολιτείες, έγινε μέντορας για τον Ailey, όταν ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία. Μετά το θάνατο του Horton το 1953, ο Ailey έγινε διευθυντής του Lester Horton Dance Theater και άρχισε να χορογραφεί τα δικά του έργα. Στη δεκαετία του '50 και του '60, ο Ailey εμφανίστηκε σε τέσσερις παραστάσεις στο Broadway, μεταξύ των οποίων το “House of Flowers” και το “Τζαμάικα”.

Το 1958 ίδρυσε το Alvin Ailey American Dance Theatre για να πραγματοποιήσει το όραμά του για τον εμπλουτισμό της αμερικανικής σύγχρονης χορευτικής κληρονομιάς και τη διατήρηση της μοναδικότητας του αφρο-αμερικανικού πολιτισμού. Το 1969 ίδρυσε το Αμερικανικό Κέντρο Χορού Alvin Ailey (The Ailey School) και σχημάτισε το συγκρότημα Alvin Ailey Repertory (Ailey II), το 1974 για την παρουσίαση νέων έργων καινοτόμων χορογράφων. Ο Ailey ήταν πρωτοπόρος των προγραμμάτων που προωθούν τις τέχνες στην εκπαίδευση, ιδιαίτερα εκείνων που είναι επωφελή για τις “αδύναμες” κοινότητες. Καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής του, του απονεμήθηκαν πολυάριθμες διακρίσεις, συμπεριλαμβανομένου του Kennedy Center Honor το 1988, σε αναγνώριση της εξαιρετικής συμβολής του στον αμερικανικό πολιτισμό. Το 2014, έλαβε μεταθανάτια το Προεδρικό Μετάλλιο Ελευθερίας, την υψηλότερη πολιτική διάκριση της χώρας, σε αναγνώριση της συνεισφοράς του και της δέσμευσης του στα πολιτικά δικαιώματα και τον χορό στην Αμερική. Όταν ο Alvin Ailey πέθανε την 1η Δεκεμβρίου 1989, οι New York Times έγραψαν γι 'αυτόν: "Δεν χρειαζόταν να τον γνωρίσετε προσωπικά για να σας αγγίξει η ανθρωπιά, ο ενθουσιασμός, η ευφορία και η θαρραλέα στάση του για την πανανθρώπινη αδελφοσύνη των φυλών."


ROBERT BATTLE | Καλλιτεχνικός Διευθυντής

Ο Robert Battle έγινε καλλιτεχνικός διευθυντής του Alvin Ailey American Dance Theater τον Ιούλιο του 2011, μετά την προσωπική του επιλογή από την Judith Jamison, καθιστώντας τον, τον τρίτο επικεφαλής της Εταιρείας, από τότε που ιδρύθηκε, το 1958. Ο Battle έχει μια μακρόχρονη σχέση με τον οργανισμό Alvin Ailey. Συχνά, χορογράφος στα Ailey από το 1999, έχει δημιουργήσει πολλά από τα έργα του στο Alvin Ailey American Dance Theatre και στη Σχολή Ailey. Το σημερινό ρεπερτόριο του Μπαλέτου περιλαμβάνει τα δικά του μπαλέτα Awakening, No Longer Silent και The Hunt. Εκτός από την επέκταση του ρεπερτορίου του Ailey με έργα διαφορετικών καλλιτεχνών όπως οι Kyle Abraham, Mauro Bigonzetti, Hope Boykin, Ronald K. Brown, Rennie Harris, Matthew Rushing, Paul Taylor και Christopher Wheeldon, ο Battle έχει επίσης θεσπίσει το New Directions Choreography Lab, για να βοηθήσει στην ανάπτυξη της επόμενης γενιάς χορογράφων.

Το ταξίδι του Robert Battle προς την κορυφή του σύγχρονου χορού, ξεκίνησε στη γειτονιά Liberty City του Μαϊάμι της Φλόριντα. Έδειξε από νωρίς το καλλιτεχνικό του ταλέντο και σπούδασε χορό σε ένα καλλιτεχνικό πρόγραμμα γυμνασίου, πριν μετακομίσει στη New World School of Arts του Μαϊάμι, υπό την καθοδήγηση του Daniel Lewis και του Gerri Houlihan και τελικά στο πρόγραμμα χορού του Juilliard, υπό την καθοδήγηση του Benjamin Harkarvy, όπου και συναντήθηκε με τον μέντορά του, Carolyn Adams. Χόρεψε με τo The Parsons Dance Company από το 1994 έως το 2001 και έγινε χορογράφος του ίδιου μπαλέτου, από το 1998. Ο Battle ίδρυσε το δικό του μπαλέτο, το Battleworks Dance Company, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του το 2002 στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, στο Παγκόσμιο Συνέδριο Χορού. Το Battleworks Dance Company έδωσε τα επόμενα χρόνια παραστάσεις σε χώρους όπως το Joyce Theatre, το Dance Theatre Workshop, το American Dance Festival και το Jacob's Pillow Dance Festival.

Ο Robert Battle τιμήθηκε ως ένας από τους "Masters of African-American Choreography" με το Kennedy Center for the Performing Arts το 2005 και έλαβε το Statue Award από το Ίδρυμα Princess Grace-USA, το 2007. Το 2014 έγινε Επίτιμος Διδάκτωρ από το University of the Arts. Ο Robert Battle ονομάστηκε το 2015, “Visiting Fellow for the Art of Change”, μια πρωτοβουλία του Ιδρύματος Ford. Ήταν ο κύριος ομιλητής και έχει απευθυνθεί σε διάφορους οργανισμούς υψηλού επιπέδου, όπως το United Nations Leaders Programme και το Nations Leaders Programme της UNICEF.
 

Media
Παραγωγή

PRIME ENTERTAINMENT LTD

Διεύθυνση
Ι. Αποστολοπούλου 64
Πόλη
ΧΑΛΑΝΔΡΙ
T.K.
15231
Τηλέφωνο
2118005141
Email
primeentertainmentltd@gmail.com
ΔΟΥ
ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ
ΑΦΜ
997521351
Εκδηλώσεις
 • Alvin Ailey American Dance Theater - Μέγαρο Μουσικής Αθηνών - Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη

Επιλογή εκδήλωσης

Τρι, 11/9
21:00
Alvin Ailey American Dance Theater Μέγαρο Μουσικής Αθηνών - Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη - Αθήνα, Αττική
25,00€ - 120,00€
Τετ, 12/9
16:30
Alvin Ailey American Dance Theater Μέγαρο Μουσικής Αθηνών - Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη - Αθήνα, Αττική
25,00€ - 120,00€
Τετ, 12/9
21:00
Alvin Ailey American Dance Theater Μέγαρο Μουσικής Αθηνών - Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη - Αθήνα, Αττική
25,00€ - 120,00€
Πεμ, 13/9
21:00
Alvin Ailey American Dance Theater Μέγαρο Μουσικής Αθηνών - Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη - Αθήνα, Αττική
25,00€ - 120,00€
Παρ, 14/9
21:00
Alvin Ailey American Dance Theater Μέγαρο Μουσικής Αθηνών - Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη - Αθήνα, Αττική
25,00€ - 120,00€
Σαβ, 15/9
16:30
Alvin Ailey American Dance Theater Μέγαρο Μουσικής Αθηνών - Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη - Αθήνα, Αττική
25,00€ - 120,00€
Σαβ, 15/9
21:00
Alvin Ailey American Dance Theater Μέγαρο Μουσικής Αθηνών - Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη - Αθήνα, Αττική
25,00€ - 120,00€

Επιλογή θέσης

Πληροφορίες

Εισάγετε τον κωδικό προσφοράς:
Εφαρμογή
Επιλογή εισιτηρίων

Παρακαλώ επιλέξτε το πλήθος των εισιτηρίων που επιθυμείτε.

 1. Οι θέσεις προστέθηκαν με επιτυχία.
  Διαλέξετε απο τις διαθέσιμες έκπτωσεις ή διαγράψτε όσες θέσεις δεν θέλετε.
  Τέλος πατήστε "Συνέχεια" για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα της κράτησης.

 1. Αυτός είναι ο τιμοκατάλογος της εκδήλωσης. Κάθε ζώνη τιμών αντιστοιχεί σε ένα ή περισσότερα διαζώματα στην κάτοψη. Συμβουλευτείτε τον χρωματισμό της ζώνης για την επιλογή διάζωματος.

 2. Επιλέξτε τις θέσεις που επιθυμείτε, πατώντας πάνω σε κάθε μια.

 3. Οι επιλεγμένες θέσεις εμφανίζονται κάτω απο την ζώνη τιμών που ανήκουν. Σε αυτό το σημείο έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε απο τις διαθέσιμες εκπτώσεις ή να αφαιρέσετε όσες θέσεις δεν θέλετε.

 4. Το συνολικό κόστος των εισιτηρίων ανανεώνεται αυτόματα με κάθε προσθήκη/αφαίρεση θέσης ή αλλαγή έκπτωσης.

 5. Πατήστε "Συνέχεια" για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα της κράτησης.

Συμπληρώστε τα στοιχεία όπως φαίνονται στην κάρτα διαρκείας:
Όνομα: * Επώνυμο: *
Διάζωμα/Τμήμα: * Σειρά: * Θέση: *
Αναζήτηση